Akupunktur logo

Kopping – Behandling med Vakum

Kopping

KOPPING – den raske og effektive veien til frisk muskulatur.

Kopping er en teknikk der vi anvender glasskopper for å skape vakuum, og dette øker blodsirkulasjon mellom hud og muskler.

Kopping bygger på teorien om at kalde soner på kroppen indikerer smerte og dårlig blodgjennomstrømming, og at det skal være en sammenheng mellom sirkulasjonen i huden, muskulatur og de indre organene.

Vakuumet som skapes åpner hudens porer, som er med på å stimulere sirkulasjonen av Blod og balanserer sirkulasjonen av Qi, åpner blokkeringer og hjelper med å drenere avfallsstoffer raskere ut av kroppen.

Dette er en veldig effektiv behandlingsteknikk ved stive og såre muskler, der vonde triggerpunkter lager smerte, hodesmerter og andre nevrologiske utfall.

Dette kan være et godt alternativ for deg som er redd nåler, men som sliter med vond nakke, rygg eller andre muskelplager.

Kopping eller vakuumterapi er en gammel terapiform innenfor både vestlige og østlige kulturer, og har også i Norge vært tradisjon i lang tid. Fram til 1920 ble såkalte ”koppekoner” registrerte som egen yrkesgruppe i Kristiania.
Kopping er en av de eldste behandlingsmetodene i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM).

Behandlingen tar kun 20-40 min. Så dette kan du ta i lunsjen.
KONTAKT:

Bogstadveien 51, 4 etg.
0366 OSLO

Tlf: 92 66 61 59

FØLG OSS:
Copyright © 2018 Akupunktørene i Majorstukrysset Web-design: Din startside